Kenshi - Kaikkien siirtokuntien sijaintiopas (2024)

Kenshi - Kaikkien siirtokuntien sijaintiopas (1)

 • Otsikko: Kenshi
 • Release Date:
 • Kehittäjä:
 • Kustantaja:
Kenshin tiedot ovat vielä epätäydellisiä. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Mitä tulee ottaa huomioon valittaessa paikkakuntasi rakennuspaikkaa ja mistä löytyy hyviä rakennuskohteita.

Intro

Yksi ikävimmista asioista, mitä Kenshissä voi tapahtua, on se, kun olet valmistautunut tukikohdan perustamiseen, tutkinut rakennustyömaa, vienyt ryhmäsi työmaalle ja alkanut rakentaa, ja sitten viikon kuluttua ilmestyy joku ääliö vaatimaan veroja tai sitä. osoittautuu, että alueella sataa ajoittain happosateita. Pelissä ei ole oppaita tai karttoja, jotka osoittaisivat, mitkä alueet kuuluvat mihinkin ryhmään tai kuinka pitkälle rosvot matkustavat hyökkäyksiä varten. Etsintä ei paljasta säävaikutuksia. Loppujen lopuksi opit nämä asiat vain kokeilemalla eri sivustoja, mikä vie paljon aikaa ja valmistautumista.

Voit, jos todella haluat, rakentaa minne tahansa, missä on tarpeeksi tilaa eikä muita kaupunkeja liian lähellä. Mutta joillakin sivustoilla on paljon helpompi ylläpitää tukikohtaa kuin toisilla. Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua päättämään, mihin rakentaa.

Juoksin ympäri karttaa ja tarkistin jokaiselta vyöhykkeeltä mahdollisia asutuspaikkoja. Tulokset eivät ole millään tavalla täydellisiä. Ne perustuvat pääasiassa etsintään ja resurssien saatavuuteen, joita täydentävät omat aiemmat kokemukseni tukikohdan rakentamisesta ja konsultointiwiki. Useimmissa tapauksissa sinun on tarkastettava wikin kartat itse nähdäksesi, tulevatko veronkerääjät tai ryöstäjät näkyviin.

Mikä on hyvä sivusto sovittelulle

Rakennuspaikkaa valittaessa voidaan ottaa huomioon useita asioita:

1) Ovatko kaikki olennaiset resurssit saatavilla samasta paikasta?

 • rakentamiseen tarvitaan kiveä. Sitä ei tarvitse paljoa, varsinkaan alun jälkeen: yleensä yksi kaivos riittää.
 • rauta ja kupari ovat perusraaka-aineita sekä käsityössä että rakentamisessa. Kupari on usein ongelmallisin, koska kaivoksia ei voi käyttää. Huomaa myös, että kuparin laatu ja sallittu työntekijöiden määrä solmua kohti vaihtelee.
 • hedelmällisyys ja biomin tyyppi vaikuttavat siihen, millaisia ​​kasveja voit kasvattaa ja kuinka hyvin ne kasvavat. Vihreä on luultavasti paras, kuiva on myös ok. Suobiomit sallivat vain riisiruohon ja hampun kasvattamisen. Hydroponiikkaa voidaan käyttää useimpien viljelykasvien kasvattamiseen missä tahansa biomissa.
 • vettä tarvitaan viljelyyn ja ruoanlaittoon. Sekä pohjavettä että sadevettä voidaan käyttää, eikä sillä ole väliä, onko sade hapanta.
 • tuuli on hyödyllinen sähköntuotannossa. Jos tuulen nopeus on alhainen, se ei ole suuri ongelma, koska voit yksinkertaisesti rakentaa lisää generaattoreita. Jos tuulta ei ole ollenkaan, sinun on tehtävä polttoainetta sadosta ja käytettävä generaattoreita. Toisin kuin tuuligeneraattoreiden käyttö, tämä vaihtoehto vie paljon työvoimaa.2) Onko haitallisia säävaikutuksia?
 • joissakin muuten hyvissä rakennuspaikoissa sataa ajoittain happosadetta. Palavassa metsässä happosateet ovat rankkoja; ja Vengessä ei ole happosadetta, vaan jättiläinen laser ampuu taivaalta päiväsaikaan. Tällaiset vaarat eivät välttämättä ole suuri ongelma, sillä voit käyttää niiltä suojaavia varusteita. Jotkut pelin parhaista kevyistä ja raskaista haarnisoista (rapupanssari, pölytakit) tarjoavat myös suojaa säävaikutuksia vastaan. Kuitenkin, jos palkkaat kauppiaita tai liittoutuneiden ryhmittymät lähettävät vartijoita tukikohtaasi, he joutuvat ottamaan vahinkoa vaikutuksilta.3) Millaisia ​​vierailijoita tulee paikalle?
 • useimmilla alueilla on provosoimattomia rosvojen, kannibaalien ja niin edelleen hyökkäyksiä. Jotkut heistä varastavat ruokasi tai yrittävät siepata sinut tiimin jäseniä. On joitain hillittyjä taktiikoita, joiden avulla voit jättää ne huomiotta (esim. rakentaa seinää ilman porttia tukikohdan ympärille), mutta muuten sinun täytyy käsitellä niitä tavalla tai toisella. Tyylistäsi riippuen jotkut raidit eivät välttämättä ole huono asia. Esimerkiksi pölyrosvot ovat melko pitkälti puskureita, jotka tarjoavat vähän taisteluharjoituksia, kun ihmisilläsi on peruskoulutusta ja varusteita.
 • verotus: Empire ja Kauppiaiden kilta lähettävät ajoittain ihmisiä keräämään veroja. Shekit haluavat ruokaa, Pyhä kansa haluaa rukoilla kanssasi (ja tekee meteliä, jos joku muu kuin miespuolinen mies puhuu heidän kanssaan). Myös pölyrosvot haluavat jotain, mutta en tiedä mitä, en ole koskaan maksanut heille mitään. Ja pari Suon jengiä kerää myös jotain. Yleensä voit välttää tämän liittoutumalla kyseisen ryhmän kanssa.
 • asuntovaunut (ainakin osa niistä) näkyvät kaikkialla paitsi erityisen vaarallisilla tai kaukaisilla alueilla.4) maasto, sijainti ja luonto
 • tarvitset tarpeeksi tilaa rakentamiseen. Pienemmät tukikohdat nopeuttavat logistiikkaa tukikohdan sisällä, kun taas suuremmat tukikohdat saavat ihmiset juoksemaan enemmän, mikä kasvattaa heidän urheilullisuutta ja voimaa (ja jopa varkautta). Jotkin maaston ominaisuudet, kuten vesistöt ja luonnolliset esteet, voivat olla hyödyllisiä tukikohtaa määritettäessä. Ja jos paikka on liian lähellä toista kaupunkia, et voi rakentaa ollenkaan.
 • jos aiot vierailla kaupungeissa myymässä käsityötuotteitasi, ostamassa tarvikkeita ja niin edelleen, on hyödyllistä rakentaa tukikohtasi suhteellisen lähelle muita kaupunkeja. Ehkä vielä tärkeämpää on, että voit matkustaa turvallisesti, varsinkin jos ihmisilläsi on raskaita taakkoja.
 • villieläimet: alueella liikkuvat eläimet voivat olla hyviä tai huonoja, vaikka en sanoisi, että he koskaan määrittävät, onko rakennustyömaa hyvä vai ei. Joitakin asioita kannattaa miettiä: pudottavatko ne lihaa ja nahkoja? Ovatko he aggressiivisia? Jos ovat, ovatko ne myös nopeita, kuten nokkatavarat, niin että matkustamisesta tulee vaarallista?

Ei loistavia ja suorastaan ​​huonoja vyöhykkeitä rakentamiseen

Näiltä vyöhykkeiltä puuttuu yksi tai useampi perusresurssityyppi:

Arach, Arm of Okran, Ashlands, Berserker Country, Cheaters Run, Deadlands, Floodlands, Greyshelf, Iron Valleys, Toko, Okranin laakso, Purple Sands, Rebirth, Royal Valley, Sniper Valley, Sonorous Dark, Stobe's Gamble, Black Desert, The Crags , Kraatteri, Ristikko, Kuopat, Pits East, Watcher's Rim, Wend.

Useimmilla näistä alueista puuttuu hedelmällinen maaperä. Joiltakin puuttuu vain hyvä maaperä ja muutoin riittävät resurssit (Okran's Valley, Royal Valley), kun taas muutamalla ei ole lainkaan resursseja (esimerkiksi Tottelevaisuus). Jotkut vyöhykkeet ovat myös hirvittävän vaarallisia (Arach, The Crater, Deadlands), kun taas Wendillä ei yksinkertaisesti ole tilaa rakentaa mitään.

Voit

voisirakentaa omavarainen tukikohta joillekin näistä vyöhykkeistä – esimerkiksi jos haluat sivuston, joka on erityisen ankara hyökkääjille. Esimerkiksi Deadlandsissa on rautaa, kuparia ja kiveä, mutta sieltä puuttuu vettä, hedelmällistä maaperää ja tuulta. Jatkuvaa happosadetta voidaan käyttää sadon keittämiseen ja kasteluun, joten vesiviljelyä voidaan käyttää sadon kasvattamiseen. Kaikki tarvitsisivat myös hapolta suojaavia varusteita ja koska tuulta ei ole, osa sadosta olisi käytettävä polttoaineen valmistukseen.

Joissakin, ei täysin kuolleissa vyöhykkeissä saatat pystyä löytämään kunnollisia kohtia vyöhykkeiden reunojen läheltä, jolloin osa resursseista on vyöhykkeiden välisen rajan toisella puolella.

Raptor Island on ainoa alue, jolla on kaikkea muuta, mutta ei kuparia ollenkaan.

Alueet, joissa on kaikki perusresurssit, mutta joitain merkittäviä haittoja

Alueet, joilla on haitallisia säävaikutuksia:

Palava metsä: rankkaa happosadetta. Mielenkiintoista silti, sillä vyöhykkeen pohjoisosassa ei ole verotusta lukuunottamatta pölyrosvoja eikä provosoimattomia ratsioita.

Howler Maze, Islands of None, Forbidden Isle, Ei-toivottu vyöhyke, Iron Trail: happosade

Venge: taivaslaserit. Runsaasti vihamielisiä luuranko-traaleja myös.

Alueet, joilla on resurssirajoituksia:

Suo: suon biomi, ei tuulta

Eteläkosteikot: suobiomi, harva kupari

Spine Canyon: vähäiset luonnonvarat, kuiva

Suuri autiomaa: melko vähäiset resurssit kaiken kaikkiaan, kuivia

Fishman Island, Sinkuun, The Shrieking Forest: vähän kuparia.

Vaaralliset alueet:

Cannibal Plains, Leviathan Coast, Darkfinger, Northern Coast: kannibaaliretioita. He hakevat KO'd-puolueen jäseniä ja yrittävät viedä heidät syötäväksi. Kahdessa viimeisessä sataa välillä myös kevyttä happosadetta. Leviathan Coast on kaukana kaikista ei-vihamielisista kaupungeista.

Suolisto: nokkajuttu HQ.

Hyvät ja todella hyvät vyöhykkeet rakentamiseen

Ok alueet, joilla on (enimmäkseen) kuiva biomi:

Bast, Bonefields, Border zone, Grey Desert, Heng (haittapuolena sekä Empire että Trader's Guild keräävät veroja), High Bonefields, Okran's Gulf, Skimsands, Skinner's Roam, Spider Plains, Stenn Desert, Stobe's Garden, The Eye, The Koukku, Outlands, Sumusaaret

Ok alueet, joilla on (enimmäkseen) vihreä biomi:

Flats Lagoon, Greenbeach, Hidden Forest, Okran's Pride, Stormgap Coast

Erityisen hyvät tilat rakentamiseen:

Shem: kuiva alue, jolla on hyvät luonnonvarat, vesialtaat ja ei verotusta lukuun ottamatta pölyrosvoja. Sieltä löytyy jopa tontti hieman pohjoiseen, josta löytyy ja vapaasti keräilty paljon erilaisia ​​rakennusmateriaaleja. Dust Banditien lisäksi Black Dragon Ninjat ovat ainoa ryhmä, joka saapuu hyökkäämään. Molemmat ryhmät ovat melko heikkoja ja muuttuvat uhkailuista koulutuslähteiksi jonkin ajan kuluttua.

Shun: kuiva alue, jolla ei ole verotusta, provosoimattomia ratsioita tai haitallisia säävaikutuksia. Huhun mukaan Tech Huntersista voi tulla vihamielisiä tällä alueella. Koska pelissä ei ole Tech Hunter -tuttia, en ole koskaan rakentanut tänne, mutta ehkä et välitä.

Vain: rakennustyömaiden kuningas on Vainin rannikolla, länsipesästä itään. Ei verotusta, ei ryöstöjä. Runsaat luonnonvarat, maaperä voi kasvattaa mitä tahansa, sade on jatkuvaa ja ei-hapanta. Hiver kyliä kauppiaineen ovat lähellä. Alueen gorillot ovat kovia, mutta niitä on helppo paeta. Jos voit tappaa heidät, he pudottavat nahat ja lihaa. Nälkäiset rosvot eivät matkusta täällä. Alueella vaeltavat pyhän kansakunnan lainsuojattomat ovat heikkoja eivätkä yleensä vihamielisiä.

Stoben puutarha saattaa myös kuulua tänne, mutta en tiedä varmasti. Verotusta ei ole ja maailman valtiot vaikuttavat kaikkiin rosvoryhmiin. Jos otat kaikki johtajat pois tai liität kaikkien johtajien kanssa, tuleeko silti provosoimattomia ratsioita? Joku kokeile tätä ja kerro minulle.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Kenshi opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut miikhei. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Kenshi - Kaikkien siirtokuntien sijaintiopas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6260

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.